Брускети з авокадным дипом і смаженими персиками

Як зробити брускети з авокадным дипом і смаженими персиками рецепт простий. Люблю коли просто і смачно, ось приготувала смачні брускети з трохи незвичайним поєднанням! Можливо воно на любителя, але тут легко поправити рецепт, виключивши один або два інгредієнти. Ось що цікаво, що цього літа майже не знімала з природним світлом, тільки з штучним, адже раніше тільки з ним могла (і мені подобалося працювати. Досить приємна зміна звичного сталася).

Інгредієнти

1 авокадо
Вершковий сир
1 персик
М’ята
Базилік/петрушка (1-2 гілочки)
Смачний хліб (я взяла в “добрынинском” з насінням і журавлиною)
1 зубчик часнику
Сіль

Брускети з авокадным дипом і смаженими персиками покроковий рецепт

1. Авокадо почистити, додати трохи солі, базилік/петрушка, зубчик часнику і за допомогою блендера довести до однорідності. Персик помити, порізати на шматочки і обсмажити на сковороді (можна на сухій сковороді, або з невеликою кількістю вершкового масла)
2. Хліб обсмажити з двох сторін. Збираємо брускетту: спочатку розподіляємо діп, після додаємо вершковий сир, зверху розподіляємо персики і мяту.
3. Якщо комбінація здається трохи незвичайною, то можна прибрати часник з авокадного дипа, і тоді смак буде більш привычный)