Булочки синнабоны з яблуками і карамеллю

Що може бути прекрасніше найзатишніших булочок синнабон з пишною кремовою шапочкою? Ну якщо тільки в них додати карамелізовані яблука, які ніби м’які подушечки, розчиняються у роті, змушуючи в ув’язненні посміхнутися від задоволення. Давайте ж приговорим разом! Як зробити смачні Булочки синнабоны з яблуками і карамеллю рецепт простий.

Інгредієнти

Тісто:
* борошно — 650 р
* молоко — 200 мл
* яйця — 2 шт.;
* цукор — 100 г
* масло вершкове — 100 г
* дріжджі — 12 р
* сіль — 1 ч. л.
Начинка з яблук:
Яблука – 3 шт
Вершкове масло – 20 г
Цукор – 1,5 ст. л
Начинка з кориці:
* масло вершкове — 60г
* цукор — 150 г
* кориця — 10 г
Крем:
* Вершковий сир ( Almette) – 140 р
* Цукрова пудра – 50 г
*Вершки від 33%- 100 г

Булочки синнабоны з яблуками і карамеллю покроковий рецепт

1. ТІСТО. У чашці з’єднати тепле молоко, дріжджі і 1 ложку цукру. Прибираємо в сторону. Збити яйця кімнатної температури до пишноти. У борошно додати сіль, перемішати. Додати розтоплене вершкове масло, яєчну суміш, цукор, молочну суміш. Ретельно вимішуємо тісто. Головне, щоб воно не прилипало до рук. Прибрати в тепле місце мінімум на 1 годину. Тісто має піднятися в 1,5 – 2 рази. ЯБЛУЧНА НАЧИНКА. Очистіть яблука від кожуры.

2. Видаліть цердцевинку. Наріжте на невеликі кубики. На розпеченій сковороді розтопіть вершкове масло. Викладіть на розтоплене масло яблука і посипте цукром. Перемішайте. Готуйте на середньому вогні до розчинення цукру і карамельного кольору яблук. Готове тісто розкачати в тонкий пласт товщиною 3-5 мм, в прямокутник приблизно 30×40 див. По ньому рівномірно розподілити м’яке вершкове масло ( для зручності можна розтопити)

3. Підготуйте другу начинку З’єднати цукор і корицю. Перемішати Розподілити рівномірно коричну суміш по пласту. Викласти яблука. Щільно згортаємо тісто в рулет. Рулет розрізати на рівні порції. Викласти тістечка так, щоб між ними залишалося трохи места.

4. Прибрати в попередньо розігріту духовку до 180 градусів. Випікаємо булочки протягом 20 – 30 хвилин. КРЕМ: З’єднати вершковий сир,цукрову пудру і вершки. Збити до повного з’єднання. На готові гарячі булки, які 5 хвилин як вийняті з духовки, не виймаючи з форми, нанести крем.

Відео рецепт 👇