Булочки Трояндочки з листкового тіста з яблуками

ТРОЯНДОЧКИ З яблук – найсмачніше осіннє блюдо😋 Це такі порційні яблучні пироги, ніжні, трохи хрусткі, а їх краса та аромат викликають захоплення💖 Готуємо Булочки Трояндочки з листкового тіста з яблуками рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

1 упаковка листкового тіста з 2х частин)
4 середніх яблука
500 г води
5 столових ложок цукру для води
1 чайна ложка кориці
5 чайних ложок цукру для кориці

Булочки Трояндочки з листкового тіста з яблуками покроковий рецепт

1. Процес дивись в каруселі фото. Яблука вимити, розрізати навпіл, серцевину прибрати. Половинки яблук тонко нарізати пластинами. Закип’ятити воду з цукром, викласти туди яблука на 1-2 хвилини, щоб вони стали еластичними. Відкинути на сито. Духовку включити на 200 градусов.

2. Пласт тіста тонко розкачати, розрізати вздовж на 6 смужок. Змішати цукор і корицю. Кожну смужку тесту посипати цією сумішшю. Викладати яблучні пластинки внахлест один на одного вздовж кожної смуги тесту. Загнути тісто зверху яблук. Згорнути в смужку улитку.

3. Викласти на змащений маслом пергамент. Випікати 25 хвилин до рум’яності тесту. Якщо горять пелюстки троянд, накрити фольгою. Подавати теплими, присипавши цукровою пудрою, якщо дождетесь.