Буженина з свинини в духовці у фользі

Як смачно зробити Буженина з свинини в духовці у фользі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт можна використовувати для різних видів м’яса. Можна запікати свинину, яловичину, телятину і навіть індичку. Краще всього вибрати потрібні частини туші; вирізку, яблучку, свинячу шию, корейку.

Інгредієнти

Маринад
вода 1 л
лавровий аркуш3 шт.
гвоздика-5-6 шт.
перець горошком 8 шт.
сіль 1-2 ст/л

Основні
свинина 1 кг
часник 4-5 зубчиків
прованські трави 1 ч. л.
перець червоний мелений 1 ч. л.
паприка червона 1 ч. л.
Насіння кінзи-1 год/л
Суміш перців-1 год/л
Розмарин
Сушений часник
Чорний перець
Уцхо сунелі (пажитник)

Буженина з свинини в духовці у фользі покроковий рецепт

1. Інгредієнти для маринаду додайте у воду. М’ясо покладіть в маринад і приберіть в холодильник на добу. Подрібніть 3 зубчики часнику, додайте інші прянощі, перемешайте.

2. знімаємо М’ясо з маринаду, сушимо, приправимо, скрутимо з пергаментним папером, потім з фольгою і відправляємо в духовку при 90-100 градусів на 2-2,5 години👌

3. Виходить шалено смачно, обов’язково побросайте 😘

Відео рецепт 👇