Часниково сирні ватрушки

Часниково сирні ватрушки 🧀 Дуже ніжні , ситні і швидкі в приготуванні ватрушки . Вони такі вкууусные , спробуйте обов’язково 🤤 Начинки можна робити і солодкі , їх величезна кількість , експериментуйте 😉

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр.: 140/15.1/5.2/8.3
на 1 шт: 158/17/5.8/9.3

Потрібно на 6 шт :
1 иичко
Сир – 326 гр (у мене 0% у брикеті)
Рисове борошно – 54 гр
Розпушувач – 1/2 ч. л
Сіль, перець , приправи за смаком

Для начинки:
Сир твердий – 78 гр (у мене Російський , можна взяти легкий)
Грецький йогурт- 150 гр ( можна замінити на сметану/м’який сир)
Сіль, спеції (у мене кінза сушена , можна свіжу зелень)
Часник -1 зубчик

Часниково сирні ватрушки покроковий рецепт

1. Сир віджати від вологи з допомогою паперового рушника (від цього залежить скільки борошна вам знадобиться – можливо більше , якщо сир занадто вологий). У мисці змішати яйце, сир, сіль, розпушувач, борошно і перемешать.
2. Тісто розділити на шість частин (приблизно 70 гр) і сформувати ватрушки на силіконовій основі. Ставимо в розігріту духовку при 180 градусах на 15 хвилин. Тим часом переходимо до начинки: Сир натираємо на дрібній терке.
3. Часник пропускаємо через прес. Додаємо йогурт, сіль, спеції, часник за смаком. Дістаємо ватрушки з духовки, викладаємо начинку і знову відправляємо на 10 хвилин духовку.