Сьогодні у мене для вас рецепт начинки для тістечок макаронів «Мед-чорниця» рецепт простий.
Інгредієнти
Желатин – 3 гр.
Вода для желатину – 15 гр.
Вершки – 90 гр.
Білий шоколад 34% – 180 гр.
Вершкове масло – 55 гр.
Мед – 45 гр.
Свіжі ягоди чорниці
для Начинки тістечок макаронів Мед Чорниця покроковий рецепт
1. Желатин залити холодною водою і дати набрякнути. Нагріти вершки🥛 практично до кипіння. Вилити вершки на білий шоколад, додати набряклий желатин, додати вершкове масло і мед🍯.
2. Пробити суміш блендером до однорідності. Перекласти в широку ємність, накрити плівкою в контакт і прибрати в холодильник на 12 годин ⏱. Через зазначений час відсадити ганаш на кришечки і в центр викласти свіжі ягоды.
3. Чорницю можна замінити на малину, журавлину, смородину. Начинку можна зберігати в холодильнику 3е діб, а в морозильній камері 14 днів ❄️.