Долма у виноградних листках з фаршем і соусом

Долма – найлегший рецепт 😍 Дуже люблю долму, і готова її гризти, як насіння) легка, збалансована і соковита. Долма у виноградних листках з фаршем і соусом простий рецепт.

Інгредієнти

Начинка:
*курячий або яловичий фарш
*рис басматі
*цибуля 1 шт.
*пучок кінза
*спеції ( у мене сванская сіль, чорний перець)
*виноградне листя

Соус:
*грецький йогурт
*головка часнику
*петрушка або кріп
*сіль за смаком

Долма у виноградних листках з фаршем і соусом покроковий рецепт

1. Відварюємо рис. Замішуємо всі інгредієнти для начинки. Загортаємо начинку у виноградне листя, як на відео, ретельно, щоб начинка не разварилась.

2. Сковороду змащуємо олією, викладаємо перший шар і заливаємо водою (вода повинна злегка виходити).

3. Накриваємо зверху тарілкою дуже щільно. Тушкуємо близько 1 години на повільному вогні. Для соусу змішуємо всі інгредієнти і народжуємо до столу.

Відео рецепт 👇