Як зробити домашні Чебуреки з фаршем на сковороді соковиті рецепт простий.
Інгредієнти
Мука 500гр
Сіль 1 год,л
Вода 300 мл
Вершкове масло або маргарин 70 гр
Для начинки:
Фарш 500 гр
Цибулю 2-3 шт
Сіль 1 год,л
Зіра 0,5 год,
Вода 100 мл
Домашні Чебуреки з фаршем на сковороді соковиті покроковий рецепт
1. Перемішати борошно, солону воду, розтоплене масло і замісити м’яке тісто, прибрати на 1 годину відпочити (у проміжку один раз розім’яти).
2. Приготуємо начинку: до фаршу додати подрібнену в блендері цибулю, сіль, зіру, воду, добре перемішати. Відпочиле тісто розділити на маленькі кульки, розкотити, покласти начинку і надати форму.
3. Обсмажуємо на розпеченому маслі з двох сторін. Смачні, соковиті чебуреки готові, всім приємного аппетита.