Домашні цукерки з кокосової стружки і малини простий рецепт.
Інгредієнти
На 8 штук
60 г кокосової стружки
70 г свіжої малини
2 ч. л урбеча з кокоса (або кокосового масла)
2-3 ст. л сиропу топінамбура
⠀
ГЛАЗУР:
30 г какао масла
15 г порошку сирого кэроба
Домашні цукерки з кокосової стружки і малини покроковий рецепт
1. В чашу блендера відправляємо кокосову стружку, малину, урбеч і сироп топінамбура, пробиваємо масу до однорідності. ⠀ ⠀ Акуратно скачуємо порційні кульки, викладаємо їх на лист пергаменту і відправляємо в морозилку на 10-15 хв. ⠀
2. Тим часом приготуємо шоколадну глазур: Какао масло нарізаємо на невеликі шматочки і відправляємо на водяну баню разом з порошком кэроба. Зверніть увагу, що миска для змішування масла і кэроба. повинна бути абсолютно суха, інакше “шоколад” свернется.
3. Нагріваємо масу на повільному вогні, постійно помішуючи, до тих пір, поки какао масло не розчиниться і маса не стане однорідною. Знімаємо миску з водяній бані і даємо трохи охолонути. ⠀⠀ Дістаємо кокосові кульки з морозилки, вони повинні трохи схватиться.
4. Занурюємо кожен кульку в шоколад, викладаючи знову на пергамент. Зручно глазурувати кульки з допомогою виделки і ложки, на вилку кладемо кульку, ложкою поливаємо зверху, зайвий шоколад благополучно стікає з вилки. Відправляємо в морозилку, потім за бажанням можна глазурувати 2-й раз.