Як зробити Борщ зі шкільної зошити. Домашній борщ з капустою, помідорами і буряком простий рецепт. Не втомлюся дякувати свого вчителя по заслузі , що прищепила мені любов до приготування страв ❤️ Цей борщ просто приголомшливий 🔥
Інгредієнти
Рецепт на 5 л:
Яловичина або курка – 400 г
Буряк -2 шт
Морква – 1 велика
Цибулини – 1 велика
Помідори кубиками -400 р
Томатна паста чи аджика – 50 г
Картопля – 4 шт
Капуста – 1/2 качана
Лавровим лист -2 шт
Гвоздика, перець горошком -по 3 шт
Часник-2 зуб
Сіль
Домашній борщ з капустою, помідорами і буряком покроковий рецепт
1. Ставимо варити бульйон. Один буряк ріжемо тонкою соломкою. Кладемо в сотейник нарізану буряк, цибулю, натерту моркву , помідори, додаємо 2 ополоника бульйону. Тушкуємо 10 хв, потім додаємо пасту або аджику і тушкуємо 30-40 мин.
2. Другу буряк тремо на тертці, додаємо 2 ополоника бульйону і тушкуємо 10 хв. знімаємо з плити і наполягаємо. Через 40 хв у каструлю додаємо овочеву суміш , цілу очищену картоплю, і підрізану капусту.
3. Готувати до готовності картоплі. Приготування Картоплю розминаємо. Додаємо проціджений сік буряка, часник, спеції і соль.
4. Варимо ще 5 хв. Бажано дати борщу настояться.
Відео рецепт 👇