Домашня самса з фаршем і цибулею в духовці

Домашня самса з фаршем і цибулею в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто:
Яйце 2 шт
Сметана 400 гр
Борошно 1 кг
Сіль 1 ч ложка

Начинка:
Фарш 500 гр
Цибуля 2 шт
Сіль, перець
Зіра, коріандр

Домашня самса з фаршем і цибулею в духовці покроковий рецепт

1. Тісто:
З’єднати всі інгредієнти і розділити тісто на 20 частей.
2. Начинка:
Всі інгредієнти для начинки з’єднати, цибулю ріжемо дрібно ножем 👍 Ще нам знадобиться 100 гр розтопленого вершкового масла. Беремо кульку тіста, змащуємо маслом і на столі або килимку починаємо тісто як би розтягувати, повинен вийде дуже тонкий, майже прозорий круг.
3. На відео все більш наочно. Кладемо начинку, піднімаємо вільний край перекручуємо самсу і опускаємо вільний край відомості кінці на дні нашої самси. Змащуємо яйцем, посипаємо кунжутои і випікаємо 30-40 хвилин при 180°С