Домашнє печиво Чоко Пай з маршмеллоу і глазурю

Домашнє печиво Чоко Пай з маршмеллоу і глазур’ю простий рецепт. Це дуже схоже на справжній чоко-пай, тільки ніжніше і смачніше. Та й корисніше напевно. Якщо годувати своїх дітей чоко – паями, то тільки такими))😃👍 Давайте готувати!🤗

Інгредієнти

• Яйце — 1 шт
• Цукор — 70 г
• Молоко — 130 р
• Масло вершкове — 60 г
• Борошно — 180 г
• Розпушувач — 5 г (1 ч. ложка)
• Сіль — щіпка
• Ванілін — пакетик

🔸Маршмеллоу:
• Желатин — 5г
• Вода холодна — 20 р
• Полуниця або малина — 80 р
• Цукор — 110 г

🔸Глазур:
• Готова глазур —150г
• Масло рослинне — 3 ст. ложки
Я використовую в цьому рецепті готову глазур. Вона продається в магазинах для кондитерів. Коштує недорого.

Можна просто розтопити 100 г темного шоколаду і додати до нього 2 ст. ложки рослинної олії. Також можна зварити глазур самим.

Домашнє печиво Чоко Пай з маршмеллоу і глазур’ю покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. У мисці змішати яйце, сіль, цукор і ванілін. Збити міксером до пишноти і додати м’яке вершкове масло. Влити молоко і перемішати на маленькій швидкості. Всипати борошно з розпушувачем і перемішати на невеликій швидкості міксера.

Довго перемішувати не можна, інакше печиво вийде твердим. Консистенція тіста повинна бути в’язкою. Перекласти тісто в кондитерський мішок і відсадити на пергамент або на силіконовий килимок маленькі шайбочки. 18-19 шт. Випікати при температурі 170 градусів 10-12 минут.

2. Маршмеллоу:
Желатин залити холодною водою і залишити набухати. Ягоди пробити блендером в пюре, додати цукор, поставити на вогонь і варити 2 хвилини після закипання. Трохи остудити і додати набряклий желатин. Збити міксером до густої в’язкої массы.

3. Збірка:
Зібрати чоко-пай як на відео і прибрати в холодильник на 1 годину. Після закінчення цього часу дістати і покрити печиво глазурью.

4. Глазур.
Розтопити глазур в мікрохвильовці і додати рослинне масло. Перемішати до однородности.

Відео рецепт 👇