Дріжджові пиріжки з картоплею в шкільній їдальні

Ті самі пиріжки з їдальні, збільшуються при смаженні в 3 рази. Тісто просто супер, пиріжки ніжні і повітряні, обов’язково спробуйте. Як зробити Дріжджові пиріжки з картоплею в шкільній їдальні рецепт простий на сковороді.

Інгредієнти

20 р свіжі дріжджі
3 ст л рослинне масло
1 ст л цукор
1 чл сіль
1 яйце (за бажанням)
400 – 500 г борошно
250 мл тепла вода

картопля

Дріжджові пиріжки з картоплею в шкільній їдальні покроковий рецепт

1. У теплу воду додаємо дріжджі, цукор, масло, сіль, яйце за бажанням. Додаємо просіяне борошно, додають поступово, чим менше борошна, тим ніжніше тесто.

2. При замісі тісто липне до рук, тому руки змащуємо малому. Тісто ставимо в тепле місце приблизно на 1 час.

3. Формуємо пиріжки, у мене з картоплею і смажимо в олії, на середньому вогні, поки не зарумянятся.

Відео рецепт 👇