Як зробити червону рибу Фаршировану лосось з грибами в духовці рецепт простий. Любите незвичайні поєднання? Пробували рибку з грибами? Це дуже смачно, соковито і святково ❤️ Люблю брати цілу тушку, після оброблення може приготувати багато всього цікавого: гаряче, суп, закуски, частину можна заморозити і використовувати пізніше 👌 Яке рибне блюдо найулюбленіше? Я обожнюю ось це🔥 а ще малосольну рибку на хрусткий багет з сирним сиром і свіжим огірочком👌.
Інгредієнти
Лосось 1кг
Печериці 200г
Цибуля 1/2шт
Волоський горіх 50г
Чебрець кілька гілочок
Оливкова олія 3стл
Панірувальні сухарі 50г
Вершки 20-35% 2стл
Лимонний сік 2стл
Сіль і перець за смаком
Фарширована червона риба лосось з грибами в духовці покроковий рецепт
1. Підготувати інгредієнти. Для цього рецепта потрібен цілий шматок риби – бажано, щоб це була середня частина, не стейки. Рибу помити, почистити, розрізати вздовж хребта і вирізати його так, щоб вийшло 2 філе з шкірою. Можна видалити великі кістки пінцетом. Цибулю подрібнити, гриби крупно нарізати. Сковороді обсмажити з маслом до рум’янцю. Додати горіхи, сухарі, сіль, перець і листочки чебрецю, смажити ще хвилину
2. Додати вершки, перемішати, зняти з вогню. Включити духовку розігріватися до 200 градусів. Одне філе риби покласти шкіркою вниз, на філе, розкласти начинку. Накрити другим філе так, щоб шкірка була нагорі. Вийде цілий шматок риби з начинкою всередині. Зробити на верхній шкірці дуже гострим ножем 2 хрестоподібних надреза.
3. Зв’язати рибу товстими нитками так, щоб начинка залишалася всередині, а риба не втрачала форму. Покласти бандероль на пергамент, посолити, поперчити, полити оливковою олією і лимонним соком. Загорнути бандероль в пергамент, потім у фольгу. Акуратно перекласти у форму для выпечки.
4. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 25 хвилин. Розгорнути верх бандеролі і готувати ще 10-15 хвилин, щоб він зарум’яниться (можна збільшити температуру, як зарум’янилося – дістаємо)
Відео рецепт 👇