Сьогодні у мене день перців 😊 Фарширований перець з рисом, морквою, цибулею і томатним соком простий рецепт. Частина приготувала відразу, більша частина вирушила в заморозку. Дуже зручно 👌🏻 Смакові якості зовсім не втрачаються. За потреби приготував підливку, протушил і швидкий обід готовий 👌🏻
Інгредієнти
Фарш м’ясний – 1 кг
Рис – 1 склянка
Морква – 2 шт.
Цибуля – 2 шт
Томатний сік – 1 л
Сіль, цукор, запашний перець, лавровий лист.
Фарширований перець з рисом, морквою, цибулею і томатним соком покроковий рецепт
1. Спосіб приготування начинки:
Пасерувати на рослинній олії цибулю 🧅 з морквою 🥕. Відварити до напівготовності рис 🍚. З’єднати з фаршем, посолити🧂, поперчити🧂, добре вимішати 🥄 і нафарширувати перцы.
Пасерувати на рослинній олії цибулю 🧅 з морквою 🥕. Відварити до напівготовності рис 🍚. З’єднати з фаршем, посолити🧂, поперчити🧂, добре вимішати 🥄 і нафарширувати перцы.
2. Спосіб приготування підливи:
Пасерувати цибулю 🧅 з морквою 🥕. Посолити, поперчити, додати томатний сік і цукор, лавровий лист, довести до кипіння і залити фаршировані перцы.
Пасерувати цибулю 🧅 з морквою 🥕. Посолити, поперчити, додати томатний сік і цукор, лавровий лист, довести до кипіння і залити фаршировані перцы.
3. Якщо підлива не покриває перець , можна додати води. Томити на повільному вогні до готовності приблизно 1-1.5 години. Смачно подавати зі сметаною 🍶 Приємного всім апетиту і гарного дня!