Фісташковий чізкейк без випічки з білим шоколадом і вершками простий рецепт 💚
Інгредієнти
Сирний шар:
▫️Сирний сир – 250 г
▫️Цукор – 60 г
▫️Вершки – 200 мл
▫️Фісташкова паста – 2 ст. л
▫️Желатин – 10 г
▫️Вода – 40 мл
Шоколадний шар:
▫️Шоколад білий – 100 г
▫️Вершки (35%) – 120 мл
Основа:
▫️Фісташковий бісквіт (рецепт в попередньому пості). Можна замінити на печиво 120 г + сл. масло 60 р.
Декор:
▫️Подрібнена фісташка
Фісташковий чізкейк без випічки з білим шоколадом покроковий рецепт
1. Для приготування сирного шару:
1. Залити желатин холодною водою. Залишити на пару хвилин набухати.
2. У чашу міксера додайте сирний сир (кімнатної температури), вершки, цукор і фісташкову пасту. Збийте до однорідності.
3. Додайте желатин, перемешайте.
1. Залити желатин холодною водою. Залишити на пару хвилин набухати.
2. У чашу міксера додайте сирний сир (кімнатної температури), вершки, цукор і фісташкову пасту. Збийте до однорідності.
3. Додайте желатин, перемешайте.
2. Для приготування шоколадного шару:
1. У сотейник додати вершки. Поставити на вогонь і довести до кипіння.
2. Розігріті вершки влити на шоколад. Перемішати до однорідності.
3. Прибрати в холодильник до остывания.
1. У сотейник додати вершки. Поставити на вогонь і довести до кипіння.
2. Розігріті вершки влити на шоколад. Перемішати до однорідності.
3. Прибрати в холодильник до остывания.
3. Збірка:
На підкладку додаємо трохи чізкейку, для фіксації бісквіт
Обертаємо ацетатної стрічкою. Закріплюємо скріпкою або будь-яким зажимом.
Заливаємо на бісквіт сирний шар.
Прибираємо в холодильник на 8 годин або на ніч.
Після остигання чізкейку зверху додаємо шоколадний ганаш.
Зверху, за бажанням, можна додати подрібненню фисташку.
На підкладку додаємо трохи чізкейку, для фіксації бісквіт
Обертаємо ацетатної стрічкою. Закріплюємо скріпкою або будь-яким зажимом.
Заливаємо на бісквіт сирний шар.
Прибираємо в холодильник на 8 годин або на ніч.
Після остигання чізкейку зверху додаємо шоколадний ганаш.
Зверху, за бажанням, можна додати подрібненню фисташку.