Фісташковий чізкейк без випічки з білим шоколадом

Фісташковий чізкейк без випічки з білим шоколадом і вершками простий рецепт 💚

Інгредієнти

Сирний шар:
▫️Сирний сир – 250 г
▫️Цукор – 60 г
▫️Вершки – 200 мл
▫️Фісташкова паста – 2 ст. л
▫️Желатин – 10 г
▫️Вода – 40 мл

Шоколадний шар:
▫️Шоколад білий – 100 г
▫️Вершки (35%) – 120 мл

Основа:
▫️Фісташковий бісквіт (рецепт в попередньому пості). Можна замінити на печиво 120 г + сл. масло 60 р.

Декор:
▫️Подрібнена фісташка

Фісташковий чізкейк без випічки з білим шоколадом покроковий рецепт

1. Для приготування сирного шару:
1. Залити желатин холодною водою. Залишити на пару хвилин набухати.
2. У чашу міксера додайте сирний сир (кімнатної температури), вершки, цукор і фісташкову пасту. Збийте до однорідності.
3. Додайте желатин, перемешайте.
2. Для приготування шоколадного шару:
1. У сотейник додати вершки. Поставити на вогонь і довести до кипіння.
2. Розігріті вершки влити на шоколад. Перемішати до однорідності.
3. Прибрати в холодильник до остывания.

3. Збірка:
На підкладку додаємо трохи чізкейку, для фіксації бісквіт
Обертаємо ацетатної стрічкою. Закріплюємо скріпкою або будь-яким зажимом.
Заливаємо на бісквіт сирний шар.
Прибираємо в холодильник на 8 годин або на ніч.
Після остигання чізкейку зверху додаємо шоколадний ганаш.
Зверху, за бажанням, можна додати подрібненню фисташку.