Фруктова начинка абрикосова для тортів

Фруктова начинка абрикосова для тортів простий рецепт. Вітаю всіх з початком навчального року! Здоров’я, терпіння, багато сил і удачі!!! 🧡🍁 До цього дня вирішила обов’язково виділити час і іспіч хлопцям торт.🍰 Довго йшли суперечки, кому який хочеться, але так як я печу, то і я вибираю😜 До того ж в морозилці знайшла пюре абрикоса🍑. Вирішено, торту бути! І сьогодні поділюся з вами варіантом фруктової начинки, яку можна використовувати куди завгодно.

Інгредієнти

• 250 гр. пюре абрикоса
• 40 гр. цукровий пісок
• 5 гр. пектин NH (завжди є в будь-якому магазині для кондитерів)
• 1 ст. л. лимонний сік.
• 1 ч. л. паста абрикоса (опціонально)

Фруктова начинка абрикосова для тортів покроковий рецепт

1. Змішати цукровий пісок і пектин. Заморожене пюре абрикоса підігріти до t не вище 40 градусів. Всипати цукор з пектином в пюре, помішуючи, довести до пюре кипения.
2. Додати лимонний сік, розмішати, зняти з вогню і остудити. Використовувати по назначению.
3. Гаряче пюре можна розлити у форми, охолодити і заморозити, далі використовувати для муссовых десертів, наприклад. Цієї порції вистачить на тортик 18 см 5 коржей.