Як зробити смачні Гарбузове бублики рецепт простий в духовці. Обов’язково приготуй 👍
Інгредієнти
На 4 шт:
– гарбуз 150г
– грецький йогурт 140г (або будь-густий йогурт, нежирна сметана)
– борошно 150г (у мене була пшенична ц/з самоподнимающаяся)
– розпушувач 1 ч/л (якщо використовувати борошно, як у мене, розпушувач не додавати)
– підсолоджувач за смаком (у мене сироп топінамбура 2 ч/л)
– кориця 1 г/л
– сіль за смаком
– гарбузове насіння для прикраси
Гарбузове бублики покроковий рецепт
1. Гарбуз приготувати будь-яким зручним способом (я в пароварці 15 хв), розім’яти в пюре, додати йогурт, підсолоджувач, корицю, сіль, перемешать.
2. Додати борошно з розпушувачем, замісити тісто, розділити на 4 частини. Сформувати бублики, викласти на деко, прикрасити гарбузовим насінням, викласти на деко, застелений пекарської бумагой.
3. Поставити в розігріту до 180С духовку на 20 мин.
Відео рецепт 👇