Гарбузове пюре

Як приготувати гарбузове пюре в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

гарбуз

Гарбузове пюре покроковий рецепт

1. Для початку потрібно приготувати гарбузове пюре. Гарбуз потрібно вибирати стиглу, смачну, ароматну. Її потрібно очистити від шкіри, дістати всю серцевину з кісточками і нарізати кубиками або нетовстими дольками.

2. Розподілити на деку, застеленому пергаментним папером і запікати температурі 180 С до м’якості. Час буде залежати від сорту гарбуза, у мене пішло близько 45 хвилин. Потім гарбуз необхідно пюрировать блендером до однорідної массы.

3. Гарбуз під час запікання виділяє сік і зменшується в об’ємі, тому треба брати гарбуз з запасом. Сік, який виділявся під час запікання, не потрібен. Рецепт приготування гарбузового пюре в видео.