Як смачно зробити Гарбузове Синнабоны булочки з корицею і гарбузом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
КБЖУ 225 ККАЛ на 100г 6.8/7.5/35.3
Тісто
✅100 г гарбузового пюре
✅100 г сметани 15%
✅50 г вершкового масла
✅30 мл меду (можна використовувати цукор)
✅7 г сухих активних дріжджів
✅2 яйця
✅~500 г пшеничного борошна (скільки візьме тісто)
Начинка
✅150 г гарбузового пюре
✅25 г меду
✅2 ст. л кориці
Крем
✅100 г сметани 15% (не кислому)
✅1 ст. л меду (або по смачно)
Гарбузове Синнабоны булочки з корицею і гарбузом покроковий рецепт
1. В сотейнику змішую гарбузове пюре, сметану, мед і вершкове масло. Коли маса трохи нагріється (не кип’ятити‼️), прибираю з вогню, додаємо дріжджі і перемішуємо до розчинення. Додаю яйця, перемішую. Проціджую і поступово додаю борошно, тісто повинно вийти мягким.
2. Перекладаю в миску і накриваю рушником, залишаю мінімум на годину. Змішую інгредієнти для начинки і крема.
3. Коли тісто піднялося, розкачую в пласт, змащую начинкою, скручую в рулет і поділяю на 8-10 частей.
4. Викладаю булочки на деко, застелене пергаментним папером і ставлю в духовку.
5. Випікаю при 180С хвилин 20-25. Теплі булочки змащую кремом. Приємного апетиту 😘
Відео рецепт 👇