Як смачно зробити Гарбузовий чізкейк з брауні і солоної карамеллю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Гарбузовий чізкейк з брауні і солоної карамеллю. Феєрія смаку! Круто, ніжно, текстурно, різнобічно і дуже смачно. Брауні дає родзинку цього десерту, сам чізкейк з гарбуза виходить такий пряний, такий новорічний і в завершенні солона карамелька
Інгредієнти
Брауні:
Вершкове масло – 30 гр
Шоколад – 60 гр
Яйце – 1 шт
Цукор – 40 гр
Борошно – 30 г
Какао – 15 гр
Чізкейк:
Сирний сир – 400 гр
Вершки 33% – 120 гр
Цукор – 130 гр
Яйця – 3 шт
Крохмаль – 20 гр
Гарбуз печений або пюре – 200 гр
Спеції (кориця, імбир, мускатний горіх і тд) – по 1/2 чл
Карамель:
Цукор – 100 гр
Вершки 33% – 90 гр
Вершкове масло – 35 гр
Сіль – 1/2 чл
Спеції – за смаком
Гарбузовий чізкейк з брауні і солоної карамеллю покроковий рецепт
1. Для брауні вершкове масло змішати з розтопленим шоколадом, додати яйце, цукор (у мене коричневий+білий), борошно, какао і перемішати. Форму (роз’ємну) застелити пергаментом і вилити брауні, розрівняти. Поки готуємо чізкейк, форму прибрати в холодильник. Для чізкейку змішати сирний сир, вершки, яйця, цукор (у мене цукрова пудра), крохмаль і печений гарбуз (200 г очищеної гарбуза запекти при 180 градусів до м’якості, близько 30 хвилин).
2. Всі пробити блендером, щоб не було грудочок. Додати спеції за смаком (кориця, імбир, мускатний горіх або суміш прянощів) Вилити поверх брауні і випікати при 160 градусів 50 хвилин. Вимкнути духовку, відкрити дверцята і дати повністю охолонути духовці, тільки потім дістати чізкейк. Дати охолонути чізкейк при кімнатній температурі і прибрати в холодильник на 7-8 часов.
3. Зварити карамель, як у мене в рецепті (нижче в стрічці) за смаком додати сіль і спеції. Коли чізкейк і карамель охолонуть і стабілізуються в холодильнику, можна прикрашати зверху карамелькою і насолоджуватися. Чізкейк виходить пряний, солоденький з солонуватою ноткою від карамелі і шоколадом від брауні. Гарбуз тут не відчувається, але дає свою нотку пікантності. Нереальний чіз!
Відео рецепт 👇