Гарбузовий хліб пампушки

Як зробити смачний Гарбузовий хліб пампушки рецепт простий в духовці. Дорогі мої, я вас запевняю, повітряні випічки з гарбузом ви точно не зустрічали. Вони просто невагомі і незрівнянно смачні🔥, а найголовніше вимагають мінімум зусиль! Я використовую свої улюблені швидкодіючі дріжджі, які відразу можна змішати з борошном і замісити тісто, тобто, не потрібно витрачати час на приготування опари. Вперше я ці дріжджі побачила 7 років тому, і з тих пір вони ніколи мене не підводили. Так що якщо ще не пробували їх – обов’язково беріть собі кілька, їх зелену упаковку неможливо не помітити на полицях магазинів ❤️ Ну а тепер рецепт найбільш бомбічних гарбузових пампушок, які можуть стати відмінною заміною хлібу 🔥

Інгредієнти

✅500 г просіяного борошна
✅1 упаковка дріжджів Dr. Oetker
✅1 ч. л. солі
✅1/2 ст. л цукру
✅1 яйце
✅170 г готового гарбузового пюре (я порізала на шматочки гарбуз, відправила в мікрохвильовку на 6 хвилин і пробила блендером до однорідності, можна також зварити або запекти гарбуз – це не принципово)
✅150 мл теплого (не гарячого) молока
✅30 мл рослинного масла

Гарбузовий хліб пампушки покроковий рецепт

1. Дріжджі я змішала з борошном, додала рідкі інгредієнти і змішала всі відразу міксером близько 5 хвилин, накрила рушником і залишила приблизно на 1,5-2 часа.
2. Потім розділила на 10 частин, сформувала кульки, залишила під рушником на 15-20 хвилин для вторинної расстойки, після чого змастила сумішшю жовтка і молока і відправила в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 25 минут.
3. Гарячі булочки змастила сумішшю рослинного масла, часнику та кропу. Це дуже смачно, обов’язково печіть і найголовніше БУДЬТЕ ЗДОРОВІ ❤️

Відео рецепт 👇