Сьогодні буде рецепт осінньої випічки. Як приготувати смачний Гарбузовий рулет з сирним кремом, горіхами та сушеної журавлиною. Рецепт швидкий, простий і смачний. Особливо сподобається тим, хто любить гарбуз.
Інгредієнти
Гарбузовий бісквіт
Борошно 120 р
Розпушувач 6 р
Кориця 1 ч. л.
Яйця 3 шт
Цукор 190 р
Гарбузове пюре 150 г
Крем
Сирний вершковий сир 400 г
Вершки 33% 80 р
Цукор 50 г або по смаку
Наповнення
Смажений рубаний волоський горіх 120 р
Сушена журавлина 80 г
Гарбузовий рулет з сирним кремом, горіхами та сушеної журавлиною покроковий рецепт
1. Готуємо по цьому рецепту Гарбузове пюре рецепт.
2. Гарбузовий бісквіт.
Сухі інгредієнти – борошно, розпушувач і корицю – з’єднати, просіяти і перемішати віночком. В окремій чаші яйця почати збивати на невеликій швидкості міксера до стану піни, потім, не припиняючи збивання, поступово підсипати цукор. І продовжувати збивати масу до збільшення в об’ємі, посвітління й пишноти. Додати до яєчної маси гарбузове пюре, перемішати лопаткою. Додати сухі інгредієнти і перемішати лопаткою до однорідного теста.
Сухі інгредієнти – борошно, розпушувач і корицю – з’єднати, просіяти і перемішати віночком. В окремій чаші яйця почати збивати на невеликій швидкості міксера до стану піни, потім, не припиняючи збивання, поступово підсипати цукор. І продовжувати збивати масу до збільшення в об’ємі, посвітління й пишноти. Додати до яєчної маси гарбузове пюре, перемішати лопаткою. Додати сухі інгредієнти і перемішати лопаткою до однорідного теста.
3. В самому кінці можна зробити кілька оборотів віночком, щоб розійшлися всі грудочки борошна. Тісто розподілити рівномірним шаром на деку, застеленому пергаментним папером. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 С духовці до готовності. Готовність перевіряти дерев’яною шпажкою, вставлена в бісквіт, вона повинна виходити сухою і чистою. у мене бісквіт випікався близько 18 хвилин. Готовий бісквіт зняти з дека на пергаментним папером, накрити чистим рушником, перевернути на рушник, акуратно зняти пергамент і разом з рушником згорнути в рулет для остигання. У цей час приготувати крем.
4. Крем.
Все разом збити в крем до загустіння. Сир і вершки повинні бути дуже добре охлажденными.
Все разом збити в крем до загустіння. Сир і вершки повинні бути дуже добре охлажденными.
5. Збірка рулету.
Бісквіт розгорнути, перемістити з рушники на пергаментний папір. Викласти весь крем і розподілити його рівномірним шаром по всій поверхні. Зверху посипати горіхами і журавлиною. Згорнути в рулет. Прибрати в холодильник хоча б на годину. Прикрасити за бажанням. Готово!
Бісквіт розгорнути, перемістити з рушники на пергаментний папір. Викласти весь крем і розподілити його рівномірним шаром по всій поверхні. Зверху посипати горіхами і журавлиною. Згорнути в рулет. Прибрати в холодильник хоча б на годину. Прикрасити за бажанням. Готово!