Гречана каша з тушонкою консервованої і морквою

Гречана каша з тушонкою консервованої і морквою простий рецепт. Готуємо червоноармійську кашу з тушонкою 🚀 До 23 лютого у нас звістка з полів і окопів. Традиційна данина спогадами 🤩 Кого-то точно накриє ностальгія. Ви приємно здивуєте своїх чоловіків 😅

Інгредієнти

гречка — 250 гр;
тушонка консервована — 2 банки;
морква — 1 шт.;
цибуля — 1 шт.;
вода — 0,5 л;
масло рослинне — 2 ст. л.;
масло вершкове — 2 ст. л.;
лавровий лист, сіль, перець — за смаком;
петрушка для подачі.

Гречана каша з тушонкою консервованої і морквою покроковий рецепт

1. Моркву миємо і чистимо. Нарізаємо соломкою або кубиками; Цибулю дрібно шаткуємо; Пасеруємо цибулю і моркву до м’якості; Додаємо тушонку, перемішуємо і залишаємо потушиться на 5-7 хвилин;
2. Всипаємо промиту гречку і додаємо лавровий лист. Солимо, перчимо; Заливаємо окропом і тушкуємо під кришкою на невеликому вогні до готовности.
3. Близько 20 хвилин, Знімаємо з плити. Додаємо вершкове масло, перемішуємо, накриваємо і даємо настоятися 10-15 хвилин. Перед подачею посипаємо дрібно посіченою петрушкой.