Як зробити Гречку з грибами печерицями, морквою і цибулею рецепт простий.
Інгредієнти
Цибуля 1 шт
Морква 1 шт
Печериці 150 гр
Гречка 1 склянку
Вершки 1/2 склянки
Вода 1 склянку
Сіль, спеції за смаком
Гречка з грибами печерицями, морквою і цибулею покроковий рецепт
1. На невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо нарізану цибулю. Потім додаємо натерту моркву. Обсмажуємо кілька хвилин додаємо нарізані печериці. Поки овочі обсмажуються, беремо склянку гречки і добре промиваємо. До речі ви знаєте що в Пітері кажуть -«Гречка»?
2. Закладаємо гречку, заливаємо склянкою гарячої води і половиною склянки вершків. Я взяв 20 %. Солимо, додаємо улюблені спеції. Перемішуємо. Зменшуємо вогонь і тушкуємо на повільному вогні приблизно 30 минут.
3. Відкриваємо кришку і дивовижний аромат наповнює кухню. Гречка по «Питерски» готова. Цю страву можна готувати в каструлі, можна в духовці, а мені найбільше подобається в мультиварці. Приємного апетиту і гарного настроения.
Відео рецепт 👇