Як зробити смачний грибний суп пюре з печериць з вершками рецепт простий.
Інгредієнти
Печериці 400 гр
Картопля 2 шт
Цибулю 1луковица
Часник 1зубчік
Курячий бульйон або вода 200 мл
Олію раст 30 гр
Вершки 10% 200мл
Сіль і перець
Грибний суп пюре з печериць з вершками покроковий рецепт
1. В каструлю з товстим дном наливаємо масло і кладемо порізану цибулю. Через пару хвилин додаємо порізаний на шматочки картоплю і часник. Заважаємо і обсмажуємо пару хвилин усі вместе.
2. Додаємо порізані печериці і заливаємо бульйоном або водою. Тушкуємо, періодично помішуючи хвилин 15 на середньому огне.
3. Знімаємо з вогню, заглибним блендером перебиваємо все до однорідної консистенції і знову ставимо на середній огонь.
4. Вливаємо теплі вершки, солимо, перчимо і доводимо до кипіння. Подаємо з грінками і з пластинками смажених на маслі грибов.