Грибний суп з печериць крем з вершками

Як смачно зробити Грибний суп з печериць крем з вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

▪️Рослинна олія – 3 ст. л
▪️Цибуля -1 шт
▪️Морква -1 шт
▪️Картопля-500 гр
▪️Гриби-600 гр
▪️Сіль, спеції -за смаком
▪️Вода -2 літра
▪️Вершки 20% -500 мл

Грибний суп з печериць крем з вершками покроковий рецепт

1. Цибулю обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору. Додати моркву Додати трохи води (~100 мл) і тушкувати хвилин 5. Додаємо картоплю, тушкуємо хвилин 10.

2. Додати гриби, залити водою, посолити і поперчити за смаком, довести до кипіння і готувати 20 хв, далі измельчить.

3. Подрібнила в блендері. Додати вершки і довести до кипіння. Все, готово. Приємного апетиту

Відео рецепт 👇