Хрустке печиво полбяное

Як смачно зробити Хрустке печиво полбяное простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

120 р полбяных пластівців (або будь-злакових),
30 г борошна,
50 г м’якого сл.масла,
50 г цукру,
2 середніх яйця,
1 ч. л. розпушувача,
1/4 ч. л. солі,
ванілін або цедра – за бажанням.

Хрустке печиво полбяное покроковий рецепт

1. Якщо пластівці середньою або довгою варіння, то їх потрібно подрібнити в блендері (не в борошно). Пластівці швидкого варіння не подрібнювати. Збити яйця з цукром і сіллю. Додати масло, взбить.
2. Змішати пластівці з борошном, ваніллю і розпушувачем. Додати в яєчну масу. Тісто буде дуже м’яким. Викласти тісто по 1/2 ст. л. на деко на значній відстані один від одного (т. до. воно розтечеться).
3. Випікати при 180 гр. 8-10 хв. Дати охолонути на решітці. За бажанням остигле печиво можна промазати шоколадом і скласти по 2 шт. Зберігати в контейнере.