Приготуємо хрусткі кабачки! Швидка, смачна закуска обов’язково сподобається вашим рідним! Хрусткі палички з кабачки смажені на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
1-2 кабачка,
для маринаду: 2ст ложки оливкової масло, сіль, паприка, чорний мелений Чилі перець, 2 зубчики часнику,
2-3ст ложки борошна,
2 яйця,
2-3 ст ложки панірувальних сухарів.
рослинна олія для смаження.
для сметанного соусу: сметана, кріп, кінза, петрушка.
Хрусткі палички з кабачки смажені на сковороді покроковий рецепт
1. Кабачки порізати товстими довгими брусочками. І маринувати в маслі і спеціях 15-30 хвилин. Кожен брусок обваляти в борошні, потім у збитих яйцях і в кінці в панірувальних сухарях.
2. Смажити кабачки в розігрітій олії 3-4 хвилини. Готові кабачки викласти на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир. Подати зі сметанним соусом або кетчупом.
3. Виходять дуже апетитні і смачні кабачки! Хрусткі зовні і м’які всередині! Особливо смачно зі сметанним соусом! Спробуйте приготувати, Вам точно сподобається!
Відео рецепт 👇