Хумус з крупи маш

Як смачно зробити Хумус з крупи маш простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Маш – це бобовий продукт, багатий білком, залізом, калієм, магнієм, кальцієм.🙌 На смак він як квасоля. Він і сам схожий на маленькі фасолинки. Але консистенція більш щільна, тому сміливо робимо з нього хумус!

Інгредієнти

Замочуємо маш.
Відварюємо. Воду не виливаємо після варіння. Остуджуємо.

1 ст маша відвареного
(1 ст – 300 мл)
2 ст л тахін
1 зубчик часнику
100 бульйону від варіння маша
Сіль і спеції за смаком.
(Можна ще додати зелень: кінзу, петрушку, кріп). Але я більше люблю в прикуску!

Хумус з крупи маш покроковий рецепт

1. Все подрібнюємо блендером. Я роблю занурювальним. Воду додаю частинами. Я не люблю занадто густий хумус і занадто рідкий, тому готую щось среднее.
2. Ви можете так само регулювати.👌 Якщо зробити погустіше, то вийде чудовий паштет. Якщо рідкіше, то супер-корисний соус до пасти!
3. Мій фаворит: хліб+хумус+зелень+томат(огірок). А ще з морквою хрум!😋☺️ Ви здивуєтеся вкусу!