Як зробити Італійські рибні фрикадельки польпетте з червоної риби рецепт простий. Хвилинний і апетитний рецепт для аперитиву, закуски або просто для різноманітності))
Інгредієнти
Для фрикадельок:
•100г червоної копченої/солоної риби
•2 середніх картоплини, відварених в мундирі
•50г м’якого сиру (філадельфія/рікотта)
•1 білок
•петрушка
•щіпка натертої цедри лимона
•1-2ст ложки панірувальних сухарів
•чорний перець
•сіль
•вершкове масло
Для крему з зеленого горошку:
•400гр замороженого горошку
•150-200мл овочевого бульйону або води
•1-2ст ложки оливкової олії
•сіль
Італійські рибні фрикадельки польпетте з червоної риби покроковий рецепт
1. Для фрикадельок: рибу подрібнити з допомогою ножа, картоплю подрібнити в пюре. Листя петрушки дрібно нарізати. Змішати картопляне пюре, червону рибу, м’який сир, білок, петрушку, цедру лимона, панірувальні сухарі. Посолити і поперчити. Сформувати польпетты (фрикадельки).
2. Обсмажити польпетты на вершковому маслі до рум’яності з усіх боків. Для крему з зеленого горошку: горошок відварити в киплячій підсоленій воді до готовності (близько 6 хвилин).
3. Помістити в чашу блендера, додати овочевий бульйон або воду, оливкову олію і подрібнити. Процідити через сито (це крок додасть неймовірно ніжну консистенцію). За бажанням поперчить.
Відео рецепт 👇