Готуємо Італійський шоколадний кекс Чамбеллоне на вершках і какао простий рецепт. А ще смачніше з кремом забайоне. Ну дуже смачний пиріг! Якщо не хочете шоколадний , то 70г какао замініть на борошно.
Інгредієнти
✔️4 Яйця кімн. темп.
✔️180г Цукру
✔️Лимонна Цедра
✔️70г Какао
✔️60мл Раст. Масло
✔️200г Борошно
✔️16г Розпушувач
✔️250мл Вершки
✔️100г Темний шоколад або шоколадні краплі
Італійський шоколадний кекс Чамбеллоне на вершках і какао покроковий рецепт
1. Для початку збийте вершки і відкладіть в сторону. Тепер окремо збийте яйця з цукром. Додайте цедру і масло , продовжуючи збивати. Тепер додайте просіяне борошно, какао і розпушувач, продовжуючи розмішувати.
2. Тепер поступово додайте збиті вершки і акуратно розмішайте силіконової лопаткою. Розігрійте духовку до 175 градусів.
3. Викладіть тісто у форму, посипте шматочками шоколаду і випікайте 45-55 хвилин. Перевірити на готовність перш ніж вибрати з духовки.