Італійський шоколадний кекс Чамбеллоне на вершках і какао

Готуємо Італійський шоколадний кекс Чамбеллоне на вершках і какао простий рецепт. А ще смачніше з кремом забайоне. Ну дуже смачний пиріг! Якщо не хочете шоколадний , то 70г какао замініть на борошно.

Інгредієнти

✔️4 Яйця кімн. темп.⁣
✔️180г Цукру⁣
✔️Лимонна Цедра ⁣
✔️70г Какао⁣
✔️60мл Раст. Масло⁣
✔️200г Борошно
✔️16г Розпушувач ⁣
✔️250мл Вершки⁣
✔️100г Темний шоколад або шоколадні краплі⁣

Італійський шоколадний кекс Чамбеллоне на вершках і какао покроковий рецепт

1. Для початку збийте вершки і відкладіть в сторону.⁣ Тепер окремо збийте яйця з цукром.⁣ Додайте цедру і масло , продовжуючи збивати.⁣ Тепер додайте просіяне борошно, какао і розпушувач, продовжуючи розмішувати.⁣

2. Тепер поступово додайте збиті вершки і акуратно розмішайте силіконової лопаткою.⁣ Розігрійте духовку до 175 градусів.⁣

3. Викладіть тісто у форму, посипте шматочками шоколаду і випікайте 45-55 хвилин.⁣ Перевірити на готовність перш ніж вибрати з духовки.