Кальмари фаршировані рисом, цибулею і помідорами на сковороді

Як зробити смачні Кальмари фаршировані рисом, цибулею і помідорами на сковороді простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Кальмар 500 г (4 шт)
Рис 150 г
Цибулю 100 р
Часник 2 зубчики
Томати 350 р
Рослинна олія для смаження 20 мл
Вершкове масло 20 г
Сіль, перець, паприка, орегано за смаком

Кальмари фаршировані рисом, цибулею і помідорами на сковороді покроковий рецепт

1. Відварюємо рис дотримуючись рекомендацій виробника. Кальмари очищаємо від шкіри і плівок, три кальмара ми будемо фарширувати, один кальмар нарізаємо кольцами.

2. На сковороді з додаванням рослинної олії обсмажуємо дрібно нарізані цибулю і часник до золотистого цвета.

3. Томати натираємо на тертці прямо в сковороду. Сіль і спеції додаємо за смаком (я додав 1/3 ч. л. чорного перцю, 1/3 ч. л. паприки, 1/3 ч. л. орегано), тушкуємо пару минут.

4. Додаємо в соус відварений рис, перемішуємо. Додаємо кільця кальмара і готуємо ще пару минут.

5. Кладемо начинку всередину цілих кальмарів (вони сирі), краї кальмара закріплюємо зубочисткой.

6. Обсмажуємо кальмари на сковороді з додаванням вершкового масла приблизно по 2 хвилини з кожного стороны.

Відео рецепт 👇