Капкейки тірамісу з кремом

Капкейки дуже прості у приготуванні, при цьому дуже смачні! Як зробити Капкейки тірамісу з кремом рецепт простий.

Інгредієнти

(на 10-15 шт.):

Для капкейків:
220 г яєць
200 р цукру
210 г борошна
70 г молока
75 г вершкового масла
6 г розпушувача тесту
1 г солі

Для крему:
250 г маскарпоне
150 г вершків 33%
70 г цукрової пудри

Капкейки тірамісу з кремом покроковий рецепт

1. Капкейки: Збити цукор з яйцями до щільної, світлої піни. Вмішати лопаткою борошно з розпушувачем і сіллю. Змішати молоко з маслом, розтопити. Додати в цю мисочку трохи тестовій суміші, дуже добре змішати і акуратно повернути назад у массу.
2. Розподілити паперові капсули приблизно на 1/2 і випікати при температурі 170 градусів, перевіряти на шпажку. Гарячі капкейки просочити холодною солодкою кавою або холодні капкейки напоїти гарячим солодким кофе.
3. Крем: Збити до однорідності і м’якості маскарпоне (не перебити!). Збити вершки з пудрою. Вмішати збиті вершки маскарпоне.