Капкейки з крем-чізом

Рецепт капкейків і ефектного декору 😍 Як зробити Капкейки з крем-чізом рецепт простий.

Інгредієнти

120 г яйця (2 шт)
100 г вершкового масла 82,5%
150 г цукру
150 г борошна
80 г молока
3 г розпушувача

Ягідна начинка:
300 г ягід (у мене яблуко + вишня)
50 г цукру (можна змінювати за смаком)
8 г желатину
48 г води

Кремчиз
Інгредієнти:
350 г вершкового сиру
120 г цукрової пудри
80 г вершків 33%

Капкейки з крем-чізом покроковий рецепт

1. 1. Збиваємо розм’якшене масло з цукром до пишноти
2. Вмішуємо яйця і просіваємо сухі інгредієнти
3. Додаємо молоко, перемішуємо, наповнюємо форми на 2/3 і випікаємо при 180 ° С протягом 20-25 хвилин

2. Ягідна начинка.
1. Замочуємо желатин у воді, залишаємо набухати
2. Проварюємо полуницю з цукром 2-3 хвилини
3. У гарячу суміш додаємо набряклий желатин (можна попередньо розтопити)

3. Кремчиз.
1. Збиваємо всі інгредієнти до однорідного крему

Відео рецепт 👇