Капуста по корейськи з буряком швидкого приготування

Як зробити капусту по корейськи з буряком швидкого приготування рецепт простий. Дуже смачна і красива капуста🙂 Тільки нарізайте дрібніше, так вона швидше промаринується. Якщо хочете гостру капусту, тоді додайте стручок гіркого перцю.

Інгредієнти

Капуста-1,5-2 кг
Буряк-2 середні
Часник-5-7 зубчиків

Вода-1 л
Перець горошком-6-7 шт
Сіль-2 ст. ложки
Цукор-100 гр
Олія соняшникова-100 гр
Оцет 9%-150 гр

Капуста по корейськи з буряком швидкого приготування покроковий рецепт

1. Капусту нарізати на дрібні шматочки (так вона швидше промаринується),буряк нарізати на тонкі часточки або натерти на корейській тертці. Часник залишити цілими зубчиками.

2. Все скласти в глибоку ємність. У воду додати всі інгредієнти, крім оцту і закип’ятити. Як тільки закипить додати оцет і одразу залити цим розсолом капусту.

3. Зверху покласти тарілку і поставити вантаж. Наполягати при кімнатній температурі 3 дні, потім регулюємо за смаком і зберігаємо в холодильнике.

Відео рецепт 👇