Капустяні рулетики по-корейськи! Моя принадність 😍 взимку відкрив баночку, картоплі отварил і всі ситі👌🏻
Інгредієнти
✔️Качан капусти (білоголова)
✔️морква 1-2 шт
✔️цибуля ріпчаста 1 шт
✔️болгарський перець 1 шт
✔️гострий перець за смаком
✔️петрушка і кінза по пучку
✔️часник 1 головка
✔️приправа для корейської моркви 1 ст л
✔️лавровий лист 1 шт в банку
Маринад на 1 літр води:
1,5 ст л солі, 5 ст л цукру, 100 мл оцту 9%, 80 мл ростить масла без запаху
Обсяг банки 500 мл, стерилізуємо 25 хвилин!
Капустяні рулети з морквою по корейськи на зиму покроковий рецепт
1. Перець порізати невеликими шматочками, цибулю четвертинками, зелень дрібно, моркву на тертці по-корейськи або тонко довго ножем або велика терка, часник через прес, приправа для кор. моркву, все перемішати. У нас був урожай пекінської, ви беріть звичайну, капусту обварюють в окропі як на голубці або в микроноволновке на 5-10 хв, зрізаємо товсті місця, якщо листя великі – розріжте пополам.
2. В лист кладемо начинку і загортаємо як голубець, щільно складаємо в чисті банки. Для марина у воду додаємо цукор, сіль, рослинне масло, як закипить вливаємо оцет. Заливаємо маринадом банки до верху, в кожну банку по 1 лавровому листу і я трохи додала корейської приправы.
3. Ставимо на рушник в каструлю, в теплу воду, вода по плечики банки, прикрити стерильними кришками, після закипання води стерилізація 25 хв на невеликій потужності. Закатати, перевернути на голову, прибрати під ковдру, дати охолонути, зберігати в темному місці шкафу.
Відео рецепт 👇