Як зробити Карамельну дзеркальну глазур рецепт простий.
Інгредієнти
На 4 тістечок нас знадобиться:
100 р. Глюкоза сиропи
8 р. желатину 240 блюм
150 р. Вершки 33%
0,5 чайної ложки золотого кандурина
135 г Цукор
40 г Молочний шоколад
45 мл води (для желатину)
Карамельна дзеркальна глазур покроковий рецепт
1. Желатин замочимо в холодній воді. У сотейник кладемо цукор і глюкоз сиропи, ставимо на середній вогонь і доводимо до 175 градусів. В інший сотейник, додаємо вершки і ставимо нагріватися (не кип’ятимо).
2. Коли маса з цукру досягне 175 градусів, то вводимо вже гарячі вершки і активно перемішуємо. Отриману карамель виллємо на шоколад, перемішати. Додаємо желатин і кандурин, перемешаем.
3. Пробивання масу блендером до однорідності і зникнення бульбашок. Остуджуємо глазур до 35 градусів і використовуємо на заздалегідь заморожений муссовый десерт. Приємного апетиту і гарних вам десертов.
Відео рецепт 👇