Картопля з грибами печерицями, куркою, цибулею і сиром на вершках простий рецепт будинку.
Інгредієнти
Курка – 800-900 гр. (у мене стегна, можна любу. частина)
Картопля – 4 шт.
Печериці – 250 гр.
Цибуля – 1/2 шт.
Вершки 20% – 150 мл
Зелень
Сир
Раст. масло.
Спеції: паприка, червоний гострий перець, сіль, суш. часник, чорний перець, спеції для курки
Картопля з грибами печерицями, куркою, цибулею і сиром на вершках покроковий рецепт
1. Нарізаємо всі овочі: картоплю, гриби, цибулю. До картоплі і курці додаємо спеції, масло і гарненько перемешиваем.
2. На деко викладаємо спочатку картоплю, зверху викладаємо курку і відправляємо в духовку при 200 гр. до готовності (у мене пішло 30 хвилин).
3. Поки на рослинному маслі обсмажуємо цибулю і гриби до рум’яного кольору. Заливаємо вершками, тушкуємо пару хвилин і прибираємо в сторону.
4. З’єднуємо з картоплею посипаємо сиром і відправляємо в духовку ще хвилин на 5. І можна трохи зелені подавать.
5. Це дуже смачно, ти обов’язково повинен спробувати!
Відео рецепт 👇