Картопляно капустяні котлети на сковороді простий рецепт. Підійдуть як веганам, так і в пост. Та взагалі всім! Навіть дітям 👍🏻😍
Інгредієнти
▫️белокочаная капуста 200гр
▫️картопля 200гр
▫️цибуля 1шт
▫️борошно 60-70гр (у автора-два види)
Картопляно капустяні котлети на сковороді покроковий рецепт
1. Дрібно січемо капусту. Її можна поварити 5 хвилин, так вона буде м’якше. Але я так не роблю, мені подобається коли трохи хрустит.
2. Картоплю натерти на крупній терці, трохи відтиснути. Цибулю обсмажити. Додати сіль, перець, борошно. Я додала борошно два підходи, щоб подивитися консистенцию.
3. Якщо виходить сухо, то додайте 50 мл води. Все перемішати. І обсмажити на сковороді до золотистої скоринки. Виходить 10 невеликих котлет.
Відео рецепт 👇