Як зробити класичне лобіо з червоної квасолі, помідорів і цибулі простий рецепт.
Інгредієнти
▫️цибуля ріпчаста -1 шт
▫️помідор 1 шт
▫️квасоля червона консерв.- 1 банка
▫️томатна паста – 2 ст л
▫️цукор – 1 ч. л
▫️тепла вода-150 мл
▫️часник- 2 зубчики
▫️сіль, перець, спеції
▫️зелень: кінза кріп
Класичне лобіо з червоної квасолі, помідорів і цибулі покроковий рецепт
1. Дрібно нарізати цибулю, помідори. Обсмажити цибулю до прозорості, додати помідори, посолити, поперчити, тушкувати під закритою кришкою. Приготувати соус: томатна паста, цукор і трохи теплої води, перемешать.
2. Додати до засмажки соус і квасолю, тушкувати під закритою кришкою 4-5 хвилин. В самому кінці додати часник пропущений через прес) і багато дрібно нарізане свіжої зелені (кріп і кінза).
3. Страву можна подавати гарячим, холодним або у вигляді брускетта. Приготування дивіться на видео.
Відео рецепт 👇