Смачні національні корейські пиріжки пигоди готуються на пару. Як зробити Корейські пиріжки пигоди на пару рецепт простий.
Інгредієнти
для тесту
Борошно 500 – 600гр
Вода -300 мл
Масло ростить -100 мл
Дріжджі сухі -1,5 год. лож
Сіль -1,5 год лож
Цукор -1 стіл лож
Начинка:
Капуста свіжа білоголова 200 гр
Цибуля 1 шт
М’ясо дрібно нарізане або через м’ясорубку
400 гр
Паприки 1/2 год лож
Спеції для м’яса -1ч.лож
З чим подавати:
Морква по корейськи
Соєвий соус з часником
Корейські пиріжки пигоди на пару покроковий рецепт
1. Тісто замісити не жорстке і навіть липке даємо йому піднятися 1-2 години. З готового тіста робимо пирожки.
2. Поміщаємо їх у пароварку (мантоварку) дотримуючись відстань між ними, готуємо 45 минут.
3. Перед подачею можна злегка змастити вершковим маслом. Подавати з морквою по-корейськи за бажанням і з соєвим соусом, це дуже смачно!
Відео рецепт 👇