Як зробити Корисне тістечко з кешью кремом і ягідним курдом рецепт.
Інгредієнти
Кешью крем
1 чашка кешью (замочених) 140 гр
1 ст л лимонного соку (15 мл)
3 ст л кокосового масла (45 мл)
1/3 чашки кокосового молока (65 мл)
2 ст л сиропу топінамбура (агави) (30 мл)
1 год л барвника (блакитний матчі або спіруліни)
Ягідний курд
На 1/2 чашки (80 гр) ягід обліпихи або смородини
1/2 чашки (75 гр) кокосового цукру
1 ст л кокосового масла
2 ст л кокосових вершків
40 гр кукурудзяного крохмалю
1 год л пектину
Печенюхи
50 гр вівсяних пластівців
70 гр мигдалю
1/4 год л кардамону
1/8 год л солі
40 гр кокосового масла розтопленого
60 гр сиропу топінамбура
Корисне тістечко з кешью кремом і ягідним курдом покроковий рецепт
1. Кешью крем.
Все в блендер і змішати до однорідності. Розлити по формах, заповнивши наполовину і закривши стінки, і прибрати в морозилку на 15-20 минут.
Все в блендер і змішати до однорідності. Розлити по формах, заповнивши наполовину і закривши стінки, і прибрати в морозилку на 15-20 минут.
2. Ягідний курд.
У сотейнику змішати ягідне пюре, цукор і крохмаль, постійно помішуючи на середньому вогні до загусання. Додати інші інгредієнти, перемішати до однорідності і остудити при кімнатній t. Розлити по формах і прибрати в морозилку на 20-30 хвилин. Розлити залишки кешьюкрема. Прибрати в морозилку мінімум на 1,5-2 часа.
У сотейнику змішати ягідне пюре, цукор і крохмаль, постійно помішуючи на середньому вогні до загусання. Додати інші інгредієнти, перемішати до однорідності і остудити при кімнатній t. Розлити по формах і прибрати в морозилку на 20-30 хвилин. Розлити залишки кешьюкрема. Прибрати в морозилку мінімум на 1,5-2 часа.
3. Печенюхи.
Вівсянку з горіхами перемолоти в блендері в борошно, додати інші інгредієнти і перемішати тісто. Остудити в холодильнику близько години, розкачати між двома шарами харчової плівки і вирізати круги. Дно наколоти виделкою і прибрати в морозилку хвилин на 20. Випікати при t 175 20 хвилин або сушити в дегидраторе (духовці при t 65) 8 часов.
Вівсянку з горіхами перемолоти в блендері в борошно, додати інші інгредієнти і перемішати тісто. Остудити в холодильнику близько години, розкачати між двома шарами харчової плівки і вирізати круги. Дно наколоти виделкою і прибрати в морозилку хвилин на 20. Випікати при t 175 20 хвилин або сушити в дегидраторе (духовці при t 65) 8 часов.