Коржі Шелпек на молоці за казахськи мякі

САМІ СМАЧНІ ШЕЛПЕКИ за 15 хвилин! Без дріжджів! Коржі Шелпек на молоці за казахськи м’які простий рецепт будинку. Завтра Курбан-Айт, сьогодні Арапа. Ловіть рецепт шелпеков без дріжджів. Але, не забудь поставити.

Інгредієнти

-тепле молоко 200 гр
-сіль 0,5 ч. л
-цукор 2 ст. л
-яйця 2 шт
-борошно 500-550 гр
-олія для смаження

Коржі Шелпек на молоці за казахськи м’які покроковий рецепт

1. Важливо: Тісто не повинно бути тугим, замісити м’яке тісто, регулювати кількість борошна. Смажити на добре розпеченій олії, щоб коржі не ввібрали жир.

2. Обсмажуємо коржі по 10-15 секунд з кожної сторони виделками розкручувати коло в олії, щоб шелпеки швидко обжарились і не втратили влагу.

3. Готові шелпеки відразу накриваємо рушником або целофановим пакетом, щоб не засохли.

Відео рецепт 👇