Котлети по-київськи з курячого філе

Як смачно зробити Котлети по-київськи з курячого філе простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– куряче філе (фарш) – 900гр⠀
– панірувальні сухарі ⠀
– яйце для панірування ⠀
– борошно для панірування⠀
– сіль/перець⠀

ароматне Масло:⠀

– масло вершкове – 160гр⠀
– цедра 1 лимона⠀
– сік лимона за смаком⠀
– часник ⠀
– сіль⠀
– кріп

Котлети по-київськи з курячого філе покроковий рецепт

1. Готуємо ароматне масло: змішуємо м’яке вершкове масло з цедрою і соком лимона, подрібненим часником, подрібненим кропом, спеціями⠀ ⠀ – ароматне масло загортаємо в харчову плівку і кладемо в холодильник на пару годин в морозильну камеру на 15-20 мин.
2. Готуємо фарш: пропускаємо філе через м’ясорубку (решітка середня), приправляємо⠀ ⠀ – розрахунок на котлети: 25гр масла+150гр фаршу=6 великих котлет ⠀ ⠀ – беремо шматочок масла, загортаємо у фарш, формуємо котлету.

3. Далі обвалюємо наші котлети в борошні, потім у збитому яйці і панірувальних сухарях⠀ ⠀ – обсмажуємо у фритюрі (температура 170гр 4-6 хв)⠀ ⠀ – далі кульки перекладаємо у форму і запікаємо при 180гр 15-20 мин.