Ось і позаду всі клопоти і суєта, можна видихнути, розслабитися і приготувати неспішний, простий і дуже смачний десерт – крем брюле «Капучіно». Ніжний, шовковистий, обволікаючий, з тонким ароматом кави, вершків і шоколаду. Для зимових вечорів на дивані в компанії душевного фільму, просто ідеально))) спробуйте і не пошкодуєте)
Інгредієнти
На 3 порції по 125 мл кожна
260 гр вершків 33% жирності
20 гр кави в зернах
40 гр молока
40 гр цукру
30 гр молочного шоколаду
2 жовтки
Цукор на посипання
Крем брюле Капучіно покроковий рецепт
1. Вершки нагріти із зернами кави до перших булек, накрити кришкою і залишити на 2-3 години. По закінченні часу, процідити. Відміряти 200 гр вершків, якщо не вистачає – добавить.
2. Шоколад розтопити на водяній бані разом з молоком, додати цукор і розмішати до однорідності, після чого змішати з трохи підігрітими вершками. Додати жовтки і збити занурювальним блендером.
3. Розлити по термостійким формами. Поставити в глибоку ємність, наприклад, каструлю . Налити в ємність гарячої води так, щоб її рівень доходив до 2/3 висоти форм з кремом.
4. Духовку розігріти до 150 гр. Випікати 30 хв. Остудити і прибрати в холодильник на 2-3 години. Після чого посипати цукром і обпалити пальником. Приємного апетиту)))