Крем ганаш снікерс

ГАНАШ “Snikers” 🍫 Він такий смачний, що відразу можна робити подвійну порцію! Ідеально підходить для начинок тістечок, капкейків і макаронів ✅ Нам він потрібен для крутих капкейків, рецепт яких я напишу пізніше 👌🏼 Як зробити Крем ганаш снікерс рецепт простий.

Інгредієнти

Білий шоколад 34% – 95г
Желатин – 2,5 р
Вершки 33% – 150г
Глюкозний сироп – 15г
Арахісова паста зі шматочками арахісу (кранч) – 25г

Крем ганаш снікерс покроковий рецепт

1. 1. Желатин залити холодною водою у співвідношенні 1 до 5.
2. Шоколад зважити і відставити у бік.
3. Вершки, глюкозний сироп і арахісову пасту з’єднати в сотейнику і, помішуючи, довести до кипения.
2. 4. Вилити на шоколад, ретельно перемішати лопаткою.
5. Додаємо желатин і пробиваємо блендером до однородности.

3. 6. Накриваємо плівкою в контакт і прибираємо в холодильник на 12-16 годин для стабілізації.
7. Після цього дістаємо ганаш і збиваємо пару хвилин до пишноти. Ганаш готовий!