Дуже простий сезонний крем-суп. Ніжний, смачний і мінімум калорій. Крем суп з кабачків і картоплі простий рецепт. Вкажу з нормами, які навчено використовую я). Ну і в штуках теж.
Інгредієнти
На 3 порції:
1ч.л. вершкового масла (12г)
1 велика морква (75г)
1 цибулина (75г)
3 з.часнику
1 кабачок (у мене 225г)
1 картопля (145г)
700 мл води
2 ст. л. Сирного сиру (у мене легкий)
Сіль, чорний перець, куркума, копчена паприка.
Крем суп з кабачків і картоплі покроковий рецепт
1. В невеликій каструльці з товстим дном на вершковому маслі обсмажити (як звичайну засмажку) цибулю, терту моркву і подрібнений часник. Додати кабачок і картоплю, нарізану невеликими кубиками.
2. Залити водою і довести до кипіння. При необхідності зняти накип. Додати сіль, спеції за смаком, сирний сир. Добре перемешать.
3. Варити до готовності овочів на середньому вогні. Готовий суп пробити заглибним блендером до однорідної шовковистою маси. Подавати з сухариками. Приємного аппетита.