Надзвичайно смачна куряча грудка відразу з гарніром. Як зробити курку з квашеною капустою, грибами і сиром в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
✅Куряче філе 2 шт
✅Капуста квашена 250 гр
✅Печериці 100 гр
✅Цибуля 1 шт
✅Сир 50 гр
✅Майонез-3 ст. л
✅Сметана 2 ст. л
✅Кріп 1 пучок
✅Часник 2 зубчики
✅Сіль, перець хмелі-сунелі за смаком
Курка з квашеною капустою, грибами і сиром в духовці покроковий рецепт
1. Для того, щоб приготувати грудку з кишенькою потрібно філе зробити три надрізи 1 по центру і 2 з боків, як показано на відео. ⠀ Далі займемося соусом. У Ємність вливаємо 2 ложки сметани і майонез «Слобода» Оливковий @sloboda_russia мені подобається його складу без різних шкідливостей, консервантів і ешек.
2. Додаємо часник, зелень, спеції і перемішуємо. ⠀ Натираємо приготованим соусом курячу грудку і залишаємо маринуватися. ⠀ Тим часом займемося начинкою. Обсмажуємо цибулю до рум’яного кольору і додаємо гриби. Обсмажуємо їх закидаємо в сковороду квашену капусту. Тушкуємо 5-7 хвилин. ⠀
3. Готову начинку заштовхуємо в кишеню курячої грудки і зверху змащуємо соусом, що залишився. ⠀ Запікаємо в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів. Посипаємо сиром і ще на пару хвилин в духовку. ⠀ Викладаємо на тарілку і насолоджуємося!
Відео рецепт 👇