Куряча грудка в соусі з овочами на сковороді – болгарським перцем, кабачками, морквою і цибулею простий рецепт.
Інгредієнти
Куряча грудка і будь-які овочі, які швидко готуються, або, які можна їсти напівготові/сирі. У мене болгарський перець, цибуля, кабачки і моркву.
Соус:
Сіль/перець/паприка/олію раст.
Куряча грудка в соусі з овочами на сковороді покроковий рецепт
1. Соус:
Все перемішати в одній миске.
Все перемішати в одній миске.
2. Курячу грудку нарізати, як манго ))) і змастити нашим соусом і обсмажити з двох сторін на вершковому маслі 5 хвилин. Додаємо чайну ложку меду і соєвого соуса.
3. Перешиваємо і поливаємо отриманим в сковороді соусом нашу грудку (як на відео). Далі до грудці відправляємо нарізані овочі, перемішуємо і тушкуємо під кришкою хвилин 15. Готову страву подаємо посипати кунжутним насінням/
Відео рецепт 👇